Home

Sieraden bestaan al honderden, zo niet duizenden jaren. Zo lang als de mens kon lopen wilde hij/zij zichzelf verfraaien. Als was het alleen maar om het andere geslacht in de smaak te vallen.

Aantrekkelijkheid is ook weer een pré voor de voortplanting. Ook het geloof heeft zijn stempel op sieraden gedrukt. Vroeger dachten de mensen dat het dragen van een ketting met slagtand kracht zou geven en bepaalde steensoorten brengen je ook geluk en/of gezondheid.

In eerste instantie werden sieraden gemaakt van bladeren en bloemen. Door deze om je hals te dragen of als krans op je hoofd. Later werden materialen zoals hout, glas en leer gebruikt. Van schapenwol werd touw gesponnen en zo werden er bandjes gemaakt waaraan de bedels werden gehangen. Heden ten dage worden sieraden gemaakt van goud en/of zilver.

De duurdere materialen als robijnen, diamanten en smaragden zie je veel terug in de sieraden. Edelstenen worden door edelsmeden en juweliers prachtig tot een kunst stuk bewerkt in vele vormen (bijv. bloemvormig).

Als je geen geld hebt voor het laatst genoemde dan zijn er vele andere mogelijkheden. Tussen 10 en 25 euro zijn er al volop mogelijkheden om sieraden aan te schaffen. Deze zijn dan van (nikkelvrij) materiaal en kunststof gemaakt. Met deze prijsklasse heb je de mogelijkheid om zeer gevarieerd je sieraden bij elkaar te dragen.

De website Sieraad 4 You biedt een uitgebreid assortiment sieraden zoals armbanden, broches,diademenjuwelen, spelden en nog veel meer.

Maar Sieraad 4 You heeft meer dan alleen sieraden. Zo bieden ze ook Cowparada koeien aan.

De Cowparade koe is een replica van een kunstproject dat in de grote steden in de wereld bestaat. De grote beelden die van glasvezel zijn gemaakt worden beschilderd en in de grote steden geplaatst. Het eerste exemplaar werd in 1998 in Zurich getoond.De beelden worden vervolgens geveild en de opbrengst gaat naar een goed doel. De verkleinde versie wordt van kunststof of keramiek gemaakt.

Bij Sieraad4you staan een grote assortiment cow parade koeien online. De koeien zijn er in diverse afmetingen Van XL – L – M en Mini. Deze originele cows zijn handbeschilderd.

Elke koe is een exacte kopie van de koeien die wereldwijd hebben deelgenomen aan het Cowparade event. Vrijwel alle modellen zijn handbeschilderd. Elke koe van de Cowparade heeft zijn eigen verhaal. Zo zijn de koeien van de Cowparade een prachtig geschenk om te krijgen of om te geven. Deze koeien zijn dan ook een sieraad voor uw huis. Leuk voor in de woonkamer, of voor uw werkplek. Ook voor het geven aan vrienden, familie of zakenrelaties is de cowparade koe een welkom geschenk.

De gehele collectie is leverbaar in 3-5 werkdagen, maar let op: Met sinterklaas en kerst rekening houden met iets langere leveringstijd. Voor XL en L koeien rekenen wij in Nederland geen portokosten. Met Ideal kunt u snel een eenvoudig een koe naar keuze bestellen.

Sieraad4you voor de gehele cow parade collectie.

Advertenties