Home

Wanneer u in blijde verwachting bent of iemand in uw vriendenkring is zwanger, dan is het natuurlijk leuk om een speciale geboorteslinger met naam te krijgen en of als kado te geven. Allerlei naamslingers kunt u bij ons bestellen met de tekst, lettertypes, afbeeldingen en kleuren naar keuze.

Naast onze speciale geboorteslingers hebben we ook Romperslingers, Treinslingers met naam, of wat dacht u van beschuit met muisjes als geboorte-traktatieprikkers voor uw kraamfeest.

En om het hele feest helemaal af te maken een uniek geboorte-raamposter. Natuurlijk maken wij ook andere Tekst en Naamslingers voor elke verjaardag of feest of voor uw collega en of bedrijf.

Speciaal op zoek naar iets bijzonders mail ons en wij zijn altijd bereid om mee te denken zodat het voor u een bijzonder feest wordt.

Alle naamslingers, worden snel geleverd met behoud van kwaliteit. U krijgt ook altijd binnen 24 uur reactie. Lijkt u het leuk om ook een speciale slinger te hebben kijk dan snel op onze website. Want er is er maar 1 in Nederland en Belgie !

Advertenties