Home

Valeur home decoration is een woonwinkel in Wezep met een fantastische webshop. In de webwinkel van Valeur kunt u woonartikelen en accessoires online bekijken en bestellen. Ze hebben een enorm groot assortiment en een uitstekende service.

Assortiment woonartikelen
Wat direct opvalt in de webwinkel is het enorme assortiment aan woonartikelen en accessoires voor in en om het huis. Ze leveren een complete lijn van artikelen voor de totale inrichting van uw woning en alles daar om heen. Van kussens, kaarsen en fotolijsten tot tafels, stoelen en banken en zelfs verf. U hoeft online niet verder te zoeken.

Ze zijn Nederlands grootste Riverdale online-store. Daarnaast voeren ze onder andere de merken PTMD, Linum, Cobra, Dutch, Greenleaf, Ashleigh & Burwood, Ecri en Pimpernel. Met deze merken bent u verzekerd van de laatste woontrends. En dit alles tegen een zeer gunstige prijs.

Interieur en style-tips
Heel leuk binnen de website is het gedeelte over interieur en style-tips. Hier vind u leuke styling tips. Door middel van grote foto’s en duidelijke omschrijvingen kun je zo heel eenvoudig ideeen opdoen voor uw interieur of de toepassing van woonartikelen en accessoires.

Woonwinkelen vanuit uw luie stoel
Bestellen via de webwinkel van Valeur is snel en eenvoudig en kan 24 uur per dag. U kunt vanuit uw luie stoel winkelen wanneer het u uitkomt. En zit die luie stoel niet meer lekker, dan bestelt u bij Valeur toch gewoon een nieuwe online?

De artikelen hebben grote en duidelijke foto’s en een beknopte omschrijving. Hierdoor kunt u precies zien wat u bestelt.

Verzenden of ophalen
Bij het bestellen van een artikel in de webwinkel kun je aangeven of je het artikel wilt afhalen in de winkel in Wezep. Ze zetten het artikel dan direct voor je apart. Het artikel dient dan binnen 7 werkdagen door je opgehaald te worden. Maar thuisbezorgen kan natuurlijk ook. Ze verzenden naar vele landen, waaronder Belgie (B), Duitsland (D), Luxemburg (L), Frankrijk (FR), Oostenrijk (AT), Denemarken (DK), Zwitserland (CH), Italie (I), Zweden (SE) & Engeland (GB). Andere landen zijn op aanvraag.

Conclusie
Door het enorm grote en volledige assortiment zult u bij Valeur home decoration zeker slagen. Valeur is met recht de woonwinkel waar je je thuis zult voelen. Een absolute aanrader!

Advertenties